A PÁLYÁK BEMUTATÁSA

A gyermekeket 10 akadályból összeállított gyermekpálya várja.

A pálya hossza 85m amelynek minden szakasza kellő izgalmakat nyújt a résztvevőknek. Természetesen pihenőpontok is vannak kialakítva, itt gyűjthetnek erőt a gyermekek a következő próbához. A gyermekpálya igénybe vétele 120cm testmagasság alatt javasolt. A felnőtt pálya 120cm testmagasság fölött ajánlott.

Ez a pálya 10 akadályt kínál a bátorság próbásoknak, még a gyakorlott kalandpark látogatókat is komoly kihívás elé állítja, így igazi unikumnak nevezhető. A felnőtt pálya teljes hossza 150m és ehhez társul a 4,5m-es magasság is, ez már önmagában garantálja a felejthetetlen élményt, és ha még van tartalék energia, akkor még egyszer végig lehet menni az akadályokon.

Pihenő pontok itt is vannak kialakítva, köszönet a tervezőknek! Egy biztos, a környezet lenyűgöző, az élmény magával ragadó ez tényleg olyan mint egy mókuskaland. Ezzel még nincs vége az élmények sorozatának, hiszen még hátra van a 9 akadályból álló csúszópálya, amely szintén 120cm-es testmagasság fölött javasolt. A csúszópálya különleges élmény kedvelőinek nagyszerű kikapcsolódást ígér, hiszen itt szabad esésben összesen 130m hossz áll rendelkezésre a 6,2 m magasságban.

Természetesen ezen a pályán is két menetre van lehetőség. A Mókuskaland Élménypark Hajdúszoboszlón a legszigorúbb előírásoknak felel meg, felszerelései pedig a legkiválóbb minőséget képviselik.

A kalandpark indulásakor volt szerencsém végigküzdeni magam a pályákon. Nagyon profi, biztonságos körülmények között tehettem próbára az ügyességem és a bátorságom. Megerősödött önbizalommal gazdagabban tértem vissza a földre.

Bálint

Talán a képek alapján nem látszik, de elég ijesztő magasságban kell az ujjnyi vastag inogó drótköteleken egyensúlyozni. Fél úton azt gondoltam, visszafordulok, de végül legyőztem a félelmem és az akadályokat.

Nagy Ildikó

Én egy céges csapatépítő buli keretein belül vettem részt a kitűnő kihívást nyújtó kalandban. Nagyon jó érzés volt, ahogy a kollégák biztattak és szurkoltak nekem. A végén nagy megkönnyebülés volt a csigán lecsúszni és magam mögött hagyni a félelmeimet. Erre is képes voltam! Mi mindenre lehetek még?

Szilágyi Géza, Budapest

Úgy éreztem magam, mint a Predátor, aki a dzsungelben a fákról vadászik a lentiekre. Nem értem miért beszél mindenki félelemről, én nagyon élveztem az egészet. Lógni a drótokon, kapaszkodni, izzadni, lihegni. Nagy buli volt!

N. Attila, Szentes